Політика конфіденційності

1.1. Дана угода користувача (іменована надалі Угода) являє собою оферту умов по користуванню інтернет-магазинy www.resttech.com.ua (далі – Інтернет-магазин), в особі Адміністрації інтернет-магазину та фізичною особою (іменованим надалі Користувач), та регламентує умови надання Користувачем інформації для розміщення на Інтернет-магазині.

1.2. Користувачем Інтернет-магазину вважається будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила доступ до Інтернет-магазину, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.

1.3. Користувач зобов’язаний повністю ознайомитися з цією Угодою до моменту реєстрації на Інтернет-магазині. Реєстрація Користувача на Інтернет-магазині означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди, використання Інтернет-магазину Користувачем має бути негайно припинене.

1.4. Ця Угода може бути змінена і / або доповнено Адміністрацією Інтернет-магазину в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим і загальнодоступним документом.

1.5. Угода передбачає взаємні права і обов’язки Користувача і Адміністрації Інтернет-магазину за наступними пунктами:

Порядок використання Інтернет-магазину,

Політика конфіденційності,

Обмеження відповідальності Адміністрації інтернет-магазину,

Порядок дії Угоди.

    Порядок використання Інтернет-магазину

2.1. Інтернет-магазин  www.resttech.com.ua дозволяє вам переглядати і завантажувати інформацію з нашого інтернет-магазину виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали інтернет-магазину, поширювати для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших інтернет-магазинах або в комп’ютерних мережах забороняється.

2.2. При реєстрації на інтернет-магазині та оформленні замовлень, ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані. Інтернет-магазин Рестек залишає за собою право розсилки наших акційних пропозицій на ваш номер, вказаний в замовленні.

2.3. В процесі реєстрації на інтернет-магазині, ви отримуєте логін і пароль за безпеку, яких ви несете відповідальність.

2.4. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо поліпшення роботи, або з якоїсь іншої інформації. При цьому ви несете відповідальність, що дане звернення не є незаконним, загрозливим, не порушує авторські права, дискримінацію людей за будь-якою ознакою, а також не містить образи чи іншим чином порушує чинне законодавство України.

    Персональна інформація Користувача

3.1. Адміністрація інтернет-магазину з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього інтернет-магазину. Приймаючи цю Угоду Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» і політики Адміністрації інтернет-магазину про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація інтернет-магазину може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов’язану з аккаунтом Користувача з метою надання відповідних послуг.

3.2. Адміністрація інтернет-магазину зобов’язуєтеся здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно у випадку, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачу.

3.3. Адміністрація інтернет-магазину збирає як основні персональні дані, такі як ім’я, прізвище, по батькові, адресу та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані – файли cookies, інформацію про з’єднання і системну інформація.

3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у випадку, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв’язку, підвладних Адміністрації інтернет-магазину, Адміністрація інтернет-магазину не несе відповідальності за збиток, нанесений таким доступом.

3.5. Адміністрація інтернет-магазину може використовувати будь-яку зібрану через інтернет-магазин  www.resttech.com.ua інформацію з метою покращення змісту інтернет-магазину, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.

    Обмеження відповідальності Адміністрації інтернет-магазину

4.1. Адміністрація інтернет-магазину не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, опечатки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Інтернет-магазині. Адміністрація інтернет-магазину докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність представленої на Інтернет-магазині інформації. Вся інформація та матеріали надаються на умовах “як є”, без будь-яких гарантій, як явних, так і непрямих.

4.2. Інформація на Інтернет-магазині постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація інтернет-магазину не несе відповідальності за одержання застарілої інформації з Інтернет-магазину, а також за нездатність Користувача отримати оновлення.

4.3. Адміністрація інтернет-магазину не несе жодної відповідальності за висловлювання та думки відвідувачів інтернет-магазину, залишені в якості коментарів або оглядів. Думка Адміністрації інтернет-магазину може не співпадати з думкою і позицією авторів оглядів і коментарів. У той же час Адміністрація інтернет-магазину вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікацію повідомлень, які порушують чинне законодавство або норми моралі.

4.4. Адміністрація інтернет-магазину не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача відносно третіх осіб, або третіх осіб щодо Користувача.

4.5. Адміністрація інтернет-магазину не несе відповідальності за висловлювання Користувача, вироблені або опубліковані на інтернет-магазині  www.resttech.com.ua.

4.6. Адміністрація інтернет-магазину не несе відповідальності за збитки чи витрати (реальні або можливі), що виникли у зв’язку з цим Інтернет-магазином, його використанням або неможливістю використання.

4.7. Адміністрація інтернет-магазину не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу до свого акаунту – облікового запису на інтернет-магазині  www.resttech.com.ua (втрату логіна, пароля, іншої інформації).

4.8. Адміністрація інтернет-магазину не несе відповідальності за неповну, неточну, некоректну вказівку Користувачем своїх даних при створенні облікового запису Користувача.

4.9. При виникненні проблем у використанні інтернет-магазину  www.resttech.com.ua, незгоди з конкретними розділами Користувацької угоди, або в отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації Інтернет-магазину  www.resttech.com.ua для того, щоб Адміністрація інтернет-магазину могла проаналізувати і усунути відповідні дефекти, обмежити і запобігти надходженню на Інтернет-магазин небажаної інформації, а також, при необхідності, обмежити або припинити зобов’язання по наданню своїх послуг будь-якому Користувачу та клієнту, який навмисне порушує приписи Угоди та функціонування роботи Інтернет-магазину.

4.10. В цілях вищевикладеного Адміністрація інтернет-магазину залишає за собою право видаляти розміщену на Інтернет-магазині інформацію і вживати технічні і юридичні заходи для припинення доступу до Інтернет-магазину Користувачів, що створюють згідно висновку Адміністрації інтернет-магазину, проблеми у використанні Інтернет-магазину іншими Користувачами, або Користувачів, які порушують вимоги Угоди.

    Порядок дії Угоди

5.1. Ця Угода є договором. Адміністрація інтернет-магазину залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і ввести нове. Подібні зміни набувають чинності з моменту їх розміщення на Інтернет-магазині. Використання Користувачем матеріалів інтернет-магазину після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.

5.2. Дана Угода вступає в силу при першому відвідуванні Інтернет-магазину Користувачем і діє між Користувачем і Компанією протягом всього періоду використання Користувачем Інтернет-магазину.

5.3. Інтернет-магазин є об’єктом права інтелектуальної власності Адміністрації інтернет-магазину. Всі виключні майнові авторські права на інтернет-магазин належать Адміністрації інтернет-магазину. Використання інтернет-магазину Користувачами можливо строго в рамках Угоди та законодавства України про права інтелектуальної власності.

5.4. Всі торгові марки і назви, на які даються посилання в матеріалах цього інтернет-магазину, є власністю їх відповідних власників.

5.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати, які-небудь частини Інтернет-магазину, окрім тих випадків, коли такий дозвіл дано Користувачеві Адміністрацією інтернет-магазину.

5.6. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.